Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

 Fonksiyonel evetğu kadar süsleyici tasarımlara da ehil olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, ivedi çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine akla yatkın olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa değfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha yufka malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir standart olmadığı bâtınin sac lafınlığı 1.0 mm veya daha nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara nail olmak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış bapsı yerine yapı kesme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe için dâhilstrüktürsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı henüz buna bentlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Evet yangına dayanıklı ahşap kapı ne derece süre alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

çatı çışitalarında kullanılan baplar maslahatlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride mahsur kalabilir.

Uslu kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması olası yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem kaldırmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Elektrikler kesik evetğunda de geceleri parlayan bir binada olan bu hatlar cafcaflı durumların teknik göstericisidir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çallıkışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları alelumum otomatik olarak kapanan ve panik barı üzere ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye intibak ve münasip hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page